Hardloopschema op maat

Wil je hardlopen serieus aanpakken? Dat kan met een hardloopschema op maat van Running Solutions. 

We schrijven hardloopschema’s voor hardlopers van alle niveau’s. Het maakt niet uit hoe snel of hoe ver je loopt wij kunnen je helpen jouw doelen bereiken. 

persoonlijk hardloopschema

Running Solutions is gespecialiseerd in het helpen van hardlopers. Dit doen wij door ze te helpen met het voorkomen van blessures door een goede en gezonde loopstijl te ontwikkelen. Een onderdeel van het ontwikkelen van een goede loopstijl is het toepassen van een hardloopschema aangepast op jouw niveau. Met persoonlijke aandacht en flexibele schema’s op maat gemaakt, helpen wij je met het behalen van jouw persoonlijke hardloopdoelen!

Voordelen hardloopschema

Door gebruik te maken van een hardloopschema van Running Solutions loop je niet alleen minder kans op het krijgen van een blessure maar ben je ook verzekerd van professionele begeleiding. Tijdens het opstellen van het hardloopschema kijken we namelijk naar jouw huidige hardloopniveau, je trainingsgeschiedenis en je persoonlijke doelen. Heb je al eerder meegedaan aan wedstrijden? Dan kijken we ook naar je eerder gelopen wedstrijden en de tijden die je toen behaald hebt. Met behulp van deze informatie creëren wij vervolgens een hardloopschema op maat. 

Coaching op maat

Je krijg elke week een nieuw schema volledig gepersonaliseerd en gericht op jouw doelen.  Tijdes het schrijven van dit hardloopschema kijken we naar je huidige niveau en de wedstrijd doelen die jij hebt. Wij zorgen voor een goede opbouw van belasting waardoor je goed uitgedaagd wordt en je minder kans hebt op blessures. Daarnaast leveren wij gevarieerde en uitgebalanceerde trainingen die zorgen dat jouw basis hardlooptempo en looptijden verbeteren. 

Je krijgt altijd persoonlijke feedback. Hierdoor weet je precies waar je staat en heb je altijd de gelegenheid om vragen te stellen wanneer jij dat wilt.

Schema's gebaseerd op inspanningstest

Bij alle hardloopschema’s op maat doen we een metabole inspanningstest met ademgas analyse. Hiermee bepalen we de fitheid voor het maken van jouw trainingsschema. Zo weten we op welke hartslagzones en je verbrandingzones je moet trainen. Op deze manier kunnen we inschatten of je doel realistisch is en kunnen we het schema op jouw persoonlijk afgesteld worden. 

Premium

Hardloopschema op maat
85 per 4 weken
 • 1x per week een hardloopschema op maat
 • Maximaal 6x per week trainen
 • Feedback via trainingpeaks en whatsapp.
 • Bijsturen trainingen waar nodig
 • Coach call 1x per maand
 • 2x per jaar inspanningstest inclusief
Populair

Exclusive

Hardloopschema op maat
110 per 4 weken
 • 1x per week een hardloopschema op maat
 • Onbeperkt aantal trainingen per week
 • Feedback via trainingpeaks en whatsapp.
 • Bijsturen trainingen waar nodig
 • Coach call 1x per week
 • 3x per jaar inspanningstest inclusief waarvan 1 lactaat test

Vraag een schema aan

Ben je geïnteresseerd geraakt? Dan kan je contact met ons opnemen voor meer informatie. 

Andere diensten

Ebook:
Training voor hardlopers

Verbeter je hardloopprestatie met de tips in dit uitgebreide ebook over hardlooptraining.

Download