Hardloopblessure specialist

Zoekt u een professionele therapeut voor hardloopblessure behandeling in Hilversum? Dan bent u bij Running Solutions aan het goede adres!

Running Solutions is gespecialiseerd in het voorkomen en genezen van hardloopblessures. Dit doen wij voor alle sporters die een sport beoefenen waarbij hardlopen een rol speelt. Door het focussen op de door u beoefende sport en uw bewegingspatroon zorgt Running Solutions ervoor dat u binnen no-time weer terug bent op topniveau!

 

Snelste traject naar blessurevrij hardlopen

Een praktijk die je kan helpen met een professionele en snelle hardloopblessure behandeling in Hilversum en tevens de missie heeft om je sneller, sterker en langer te kunnen laten hardlopen? Dat is precies waar Running Solutions voor staat! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het voorkomen en genezen van hardloopblessures door middel van een individuele en holistische aanpak. Met deze aanpak zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk weer verder kunt met het beoefenen van jouw sport!

 

De persoonlijke aanpak van Running Solutions

Bij Running Solutions vinden we het belangrijk dat je zo goed mogelijk geholpen wordt en zo snel mogelijk weer op de been bent. Daarom kijken we bij het intake gesprek met behulp van een aantal coördinatietesten hoe je spieren en gewrichten bewegen. Vervolgens wordt je gefilmd tijdens het uitoefenen van je sport. Op basis van deze twee tests wordt vervolgens een grondige analyse gemaakt van je sterke en zwakke punten. Met behulp van deze analyse kunnen wij je vervolgens een heldere paramedische diagnose geven over de oorzaak van jouw blessure(s). Aan de hand van deze diagnose geven wij je vervolgens een behandelingsplan en kracht- en coördinatie oefeningen op maat zodat je bewust kunt werken aan jouw zwakke punten. Zo helpen wij je niet alleen met de behandeling van jouw blessure(s) maar helpen wij tevens om een volgende blessure te voorkomen. 

Ervaring in de topsport

Bij Running Solutions begrijpen we het belang van een goede hardloopblessure behandeling. Ook op topniveau. Onze therapeuten hebben namelijk veel ervaring met het behandelen van verschillende topsporters waaronder marathonloper Wilson Kipsang. Hij behaalde in 2013 het toenmalige wereldrecord tijdens de marathon van Berlijn. Een van onze therapeuten werkt tevens enkele maanden per jaar in Kenia waar hij als oefentherapeut een aantal topatleten begeleidt. Hierdoor weten wij precies wat nodig is om elke sporter optimaal te behandelen.

Maak een afspraak in onze online agenda

Via onderstaande button kan je direct in onze agenda om een afspraak te maken. Zo kunnen we je zo snel mogelijk van jouw blessure afhelpen.

Andere diensten