Krachttraining voor hardlopers en triatleten

Veel hardlopers kunnen zich enorm verbeteren als ze krachttraining zouden doen. Zowel in het voorkomen van blessures als in het verbeteren van de loopstijl. Daarom bieden we specifieke kracht training voor hardlopers aan zowel individueel als in kleine groepen.

Waarom krachttraining voor hardlopen en triathlon?

Als je gaat hardlopen vraag je veel van je lichaam. Je maakt veel stappen per minuut en lk van deze stappen moet je een klap opvangen. Vaak gaat dit goed maar in veel gevallen gaat het ook mis en ontstaan er blessures. Om dit te voorkomen is kracht training een goede aanvulling op het hardlopen. 

Small group training

In een small group training doe je mee aan een krachtprogramma wat gemaakt is specifiek om het hardlopen te verbeteren. Je krijg oefeningen die je helpen een betere hardloper te worden. Door de beperkte groepsgrote (maximaal 4 mensen) krijg je persoonlijke aandacht en zal je begeleid worden de oefeningen goed uit te voeren. 

1 op 1 Krachttraining

Met 1 op 1 krachttraining krijg je binnen een les van 1 uur hulp bij het juist uitvoeren van een kracht programma. We maken specifiek voor jouw situatie een programma van meerdere weken om jouw doel te bereiken. Dit is natuurlijk afgestemd op je hardloopschema zodat het passend is. 

Boek een grouptraining

De small group training is online te boeken  De kosten voor een small group training bedragen €18,00. Voor een strippenkaart voor 10 trainingen kost €150,00. 

Andere diensten

Ebook:
Training voor hardlopers

Verbeter je hardloopprestatie met de tips in dit uitgebreide ebook over hardlooptraining.

Download