Hardloopbegeleiding voor bedrijven

Wil je de vitaliteit en productiviteit van je medewerkers naar nieuwe hoogtes tillen? Bij Running Solutions begrijpen we dat een gezonde geest in een gezond lichaam essentieel is voor succes op de werkvloer. Daarom bieden wij op maat gemaakte hardloopbegeleiding voor bedrijven, zodat jouw team fit, energiek en gemotiveerd blijft.

We geloven in de kracht van hardlopen voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om het verbeteren van de algehele gezondheid en het welzijn van de medewerkers, het vergroten van de teamspirit of het stimuleren van gezonde competitie, wij kunnen hierbij helpen.

Als werknemers fit zijn en fit blijven is de kans op ziekteverzuim kleiner. In een tijd waar veel mensen met stress te maken krijgen, worden bedrijven die sport en een gezonde werksfeer stimuleren door de werknemer vaak als zeer positief ervaren. Sporten met je collega’s kan daarnaast bijdragen aan de dynamiek op de werkvloer.

Begeleiding op maat

Hardloopbegeleiding van het Running Solutions omvat alles wat jouw team nodig heeft voor gezond en plezierig bewegen. We bieden trainingssessies op maat aan voor alle niveaus. Onze ervaren coaches zorgen voor een veilige en effectieve training, waarbij het individuele niveau en de behoeften van elke deelnemer voorop staan. Ook snappen we dat elk bedrijf uniek is, met zijn eigen doelstellingen en uitdagingen. Daarom luisteren we naar jullie behoeften en passen we onze dienstverlening daarop aan. Of je nu een eenmalig bedrijfsevenement wilt organiseren, met een bedrijventeam deelneemt aan een hardloopwedstrijd of wekelijkse hardlooptraining op kantoor wilt, wij staan voor je klaar. 

Ontdek de mogelijkheden

De hardloopbegeleiding voor bedrijven is altijd maatwerk. We zorgen ervoor dat het perfect aansluit bij de behoefte. 

Running Solutions - Jorin Kamps - Hardlooptechniek clinic

Clinics op maat

Een eenmalige clinic bij jullie op locatie waarbij we aansluiten op het doel van die dag. Dit kan zijn in de vorm van een presentatie, hardlopen etc. Net waar de behoefte ligt.

Running Solutions - Jorin Kamps - Hardlooptechniek clinic

Begeleiding naar een doel

Gaan jullie met het team een wedstrijd lopen? Dan begeleiden we jullie graag van start tot finish. Dit kan met begeleiding op locatie, informatie presentaties en speciaal ontwikkelde hardloopschema's.

Hardloopkleding in stijl

Speciaal voor bedrijven en andere teams bieden we de mogelijkheid om op maat gemaakte design kleding te maken. Zo loopt het hele bedrijf in stijl.

Vraag meer informatie aan