Verbeter je hardloopprestatie met een inspanningstest

Als hardloper proberen we onze prestaties altijd te verbeteren. Maar hoe moet je dan trainen? Wat is de beste training voor jou? Om antwoord op die vragen te krijgen is een inspanningstest echt wat voor jou! Bij Running Solutions doen we de inspanningstest met behulp van ademgas analyse. Hiermee krijgen we inzicht in hoe jij beter kan trainen!

Waarom doe je een inspanningstest

Met de ademgas analyse gaan we opzoek naar de grootste verbeterpunten voor jou als hardloper. Je krijgt inzicht in de systemen van je lichaam en hoe goed deze werken. De samenwerking tussen de longen, hart/bloedvaten en de celstofwisseling (metabole systeem) wordt in kaart gebracht. Door dit te meten kom je er achter welk systeem extra aandacht verdiend in training en hoe jij dit het beste kan doen. In andere woorden je krijg inzicht in de limiterende factor voor je prestatie. 

Wat krijg je uit de inspanningstest

Direct na je inspanningstest nemen we de test met je door. Zo kan je direct inzicht krijgen in wat en goed gaat en waar je kan verbeteren. Een dag later ontvang je van ons het rapport met daarin alle informatie om beter te kunnen trainen. 

In dit rapport staan:

Je hartslag zones
Je snelheid zones 
Je persoonlijke verbeterpunten
Een trainingsadvies

Boek een inspanningstest

De inspanningstest is online te boeken. De kosten voor een inspanningstest bedragen €129.95 

Je kan de test ook combineren met een zweet analyse de combiprijs hiervoor is €199.95

Andere diensten