Hardloopclinic

Ben je van plan deel te nemen aan een hardloopevenement? Een succesvolle deelname aan een hardloopevenement vergt een strakke planning en goede voorbereiding. Behalve op maat gemaakte oplossingen in de vorm van hardloopschema’s biedt Running Solutions hardloopclinics, trainingen voor groepen tot 40 personen, waarbij uitleg wordt gegeven over techniek, beweging en coördinatie. Daarnaast worden er praktische oefeningen gedaan om de looptechniek te verbeteren. Het verkrijgen van een goede looptechniek hangt af van meerdere factoren en daarom dient er met een scherpe blik gekeken te worden naar de looptechniek. Running Solutions kan met een divers en professioneel team uitstekend iedereen klaar te stomen voor zijn of haar hardloopwedstrijd!

Een gezamenlijk doel motiveert jou optimaal!

Wanneer er sprake is van een gezamenlijk doel kan een groep mensen elkaar motiveren om dat doel te behalen. Running Solutions biedt hardloopclinics voor groepen tot wel 40 personen waarmee ieder er geheid met de winst vandoor zal gaan. Of dat nu het uitlopen van een marathon is of het behalen van de 1e plaats. Tijdens onze hardloopclinic geven wij onder andere uitleg over techniek, beweging en coördinatie. Zodra de uitleg voorbij is brengen wij de kennis direct in praktijk, door oefeningen te doen waarmee we jouw looptechniek verbeteren. Samen lopen voor een doel levert de hoogste resultaten op en daarmee is onze 1 tot 2 uur durende hardloopclinic een uitstekende keuze ter voorbereiding. Naast een clinic bieden wij ook andere mogelijkheden aan. Zo kunt u tevens een individuele training aanvragen of met een kleine groep trainen. Bekijk ons volledige aanbod hardlooptrainingen voor meer informatie!

Running Solutions biedt ervaring vanuit de wereldtop

Running Solutions bestaat uit een team van professionals met ervaring vanuit de wereldtop. Ons doel is om iedereen zijn of haar volledige capaciteiten te laten benutten. Dit doen wij door persoonlijke begeleiding te bieden. Dat betekent min of meer dat wij onze diensten afstemmen op jouw unieke lichaamsbouw en levenssituatie, om individuele doelen te kunnen behalen. Daarom zijn wij er niet alleen om trainingen te geven, maar ook om tips te geven, (sport)blessure behandeling te bieden en schema’s samen te stellen.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een hardloopclinic? U kunt hier een hardloopclinic aanvragen. Heeft u vragen m.b.t. onze diensten? Dan verzoeken wij u graag om ons onderstaande contactformulier in te vullen. Wij zullen uw contactverzoek dan z.s.m. van reactie voorzien. Wij staan graag voor u klaar!

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]