Running Solutions stelt een paramedische blessure diagnose, behandelt sportblessures, maakt oefen- en trainingsprogramma’s, helpt bij blessurepreventie en revalidatie.

Wees voorbereid op vragen over je blessure geschiedenis. Neem relevante resultaten van onderzoeken in het ziekenhuis mee zoals een MRI of Röntgenfoto.

Het aantal behandeling kan erg verschillen tussen verschillende mensen en klachten. Na een complete intake zal het behandelplan met u besproken worden.

Tijdens een intake/behandeling kan het voorkomen dat we je vragen je shirt of broek uit te trekken om de klacht goed te beoordelen. Zorg ervoor dat je comfortabel ondergoed draagt of een sportshort meeneemt.

Onze voorkeur gaat uit naar het online een afspraak boeken in onze agenda. Je kan ook contact opnemen via mail of bellen met +31 85 0043639

Nee, wij maken gebruik van de directe toegankelijkheid. Dit betekent dat er geen verwijzing nodig is. Mocht je een verwijzing hebben neem hem dan wel mee.

Direct na je afspraak kan je cash of met pin betalen. Je krijgt per email een factuur om in te dienen bij je zorgverzekeraar.

Codes Oefentherapie:

Intake: Code 2412
Behandeling: Code 2000

Een behandeltraject kan erg variëren per diagnose, de mate van klachten of beperkingen, je blessuregeschiedenis en andere factoren. We zullen gedurende het proces met je evalueren om jouw behandeldoelen te bereiken.

Wij zijn gespecialiseerd in hardloop gerelateerde blessures. Je kan hierbij denken aan klachten aan de onderrug, benen en voeten. Kijk voor meer informatie op de pagina hardlooptips.

Door contractenvrij te werken kan Running Solutions zonder restricties behandelen. De kwaliteit van de behandeling kan zo gewaarborgd worden. Zo duurt een intake 90 minuten en een behandeling 60 minuten.

Running Solutions  heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Het verschilt per verzekeraar en polis hoe hoog uw vergoeding zal zijn. Na een afspraak bij Running Solutions ontvangt je een factuur die bij de zorgverzekeraar kan worden ingeleverd.

Voor het omboeken of afzeggen van een afspraak kan je mailen of bellen naar +31 85 0043639. Zorg ervoor dat je minimaal 24uur van te voren contact opneemt anders rekenen wij de kosten voor de behandeling door.