RS Running Team

Om mensen met een passie voor hardlopen te verbinden

Bij Running Solutions geloven we dat iedereen ”blessurevrij” kan hardlopen. Hardlopen is onze passie en daarom delen we dit graag. In het RS Running Team ligt de focus op plezier in hardlopen, blessurevrij hardlopen en samen trainen met andere leden. Zowel op georganiseerde clinics als daarbuiten. 

Wat is het RS Running Team?

Het RS Running team is community voor alle hardlopers. We doen gezamenlijke trainingen, organiseren clinics van experts in het vakgebied en pro atleten. Binnen de community kan je al je vragen stellen die je hebt en wordt je geholpen door de coaches en/of leden van het RS Running Team. 

Voor wie is het team?

Voor iedereen die van hardlopen houdt. Of je nu man of vrouw bent, kort of lang loopt, adaptive/para atleet bent, al jaren ervaring hebt of juist net begint. Kortom, iedereen is welkom!

De reden dat we het team gestart zijn is de community. Samen trainen, ervaringen uitwisselen, kennis delen etc. 

Wat ontvang je allemaal als teamlid

Als lid van het team ontvang je de volgende items: 

– RS running team hardloop t-shirt en/of singlet;
– RS running team hoodie;
– RS running team trainingsbroek;
– Mobility ball
– Toegang tot alle running solutions webcontent zoals kracht training programma’s etc. 
-Toegang tot de webshop met speciale kortingen voor leden op sportvoeding van bijvoorbeeld Maurten, sporthorloges van Garmin etc. 

Wat doen we allemaal met het team?

Clinic dagen

Voor het team organiseren we natuurlijk clinicdagen. Dit zullen er 4-6 per jaar zijn. Kijk hieronder voor de planning van de clinics.

Running Academy

Naast de teamdagen hebben we een running Academy waarin je video’s vindt over allemaal topics die relevant zijn voor hardlopers. Denk aan krachttraining, hardlooptechniek blessure preventie, trainingsleer etc.

Webshop speciaal voor teamleden

Er is een speciale afgeschermde webshop voor teamleden waarin je tegen speciale tarieven sportvoeding, sporthorloges etc. kunt bestellen. 

Community 

Je kan lid worden van een speciale facebook community waarin je contact kan hebben met andere leden die net zo blij worden van hardlopen als jij. 

Wat verwachten wij van jou als teamlid?

– Een eigen bijdrage van €179,- voor de teamkleding die een waarde heeft van €259,-

– Door de teamkit te kopen krijg je korting op de clinic dagen en krijg je toegang tot de databases met krachtprogramma’s etc.

– Het maakt ons niet uit hoe snel je bent, als je maar passie voor hardlopen hebt en dit graag met anderen wilt delen.

– Dat je tijdens je races en trainingen zoveel mogelijk in de teamkleding loopt.

– Dat je in 2023 minimaal aan 2 hardloopevenementen deelneemt.

– Het is niet verplicht maar wel leuk als je op social media actief bent en ons wilt taggen.

Word teamlid!

Voor €179,- krijg je een prachtig kledingpakket, voorrang en korting op de clinic dagen, de online databank, en toegang tot de speciale teamwebshop! Waar wacht je nog op, join the team!