Running Solutions is dé hardloopblessurespecialist van Hilversum en omstreken. Wij behandelen alle sportblessures die gerelateerd zijn aan hardlopen. Wij geloven dat iedereen blessurevrij kan hardlopen.

Analyseren

Behandelen

Hardlopen

Onze werkwijze

Na een intake gesprek kijken we via een statische bewegingstest hoe jouw spieren en gewrichten bewegen. Vervolgens filmen we je tijdens het uitoefenen van jouw sport. Op basis van beide tests maken we een grondige analyse van je sterke en zwakke punten. Je krijgt een heldere (paramedische) diagnose over de oorzaak van je blessure(s).

Via de behandeling vergroten we de beweeglijkheid van de geblesseerde spieren en/of gewrichten. We geven je kracht- en coördinatieoefeningen op maat waarbij je bewust werkt aan je zwakke punten. Dit vertalen we door naar jouw specifieke sport of bewegingssituatie. Zo kun je de verbeteringen direct in jouw bewegingspatroon integreren.

Als we je weer terug op je niveau hebben gebracht, zorgen we er ook voor dat je daar blijft. We geven je specifieke oefeningen en tips mee om je lichaam ook in de toekomst blessurevrij te houden. Met onze nazorg zorg je ervoor dat je lichaam zijn taken juist blijft uitvoeren. Zo val je niet meer terug in slechte bewegingsgewoontes

Onze missie

Running Solutions is een sportmedisch centrum voor de hardlopende mens, in welke sport dan ook. Wij helpen sporters met het ontwikkelen van een efficiënte en gezonde loopstijl, zodat de kans op blessures tot een minimum wordt beperkt. Bij blessures zorgen wij voor het snelste traject naar herstel. Dit doen we voor hardlopers, en triatleten. 

Bij Running Solutions benaderen we de sporter op een individuele en holistische manier. We bekijken het gehele plaatje van loopstijl, blessuregeschiedenis, werksituatie en andere factoren om een behandeling of coaching op maat te bieden, toegespitst op jouw unieke lichaamsbouw en levenssituatie. Onze missie is om je sneller, sterker en langer te laten hardlopen. Door je stabiliteit en techniek te verbeteren en bij blessures de achterliggende oorzaak op te sporen, brengen wij je naar jouw topniveau.