Met een fietspositie meting kan je sneller en pijnvrij op je racefiets of Triathlon fiets zitten. Jeroen van Geelen van TRIPRO is de specialist op dit gebied en zal je helpen zo snel mogelijk blessurevrij en beter te fietsen. 

Fietspositie meting

Bij Running Solutions komen er wekelijks veel triatleten langs met blessures. Wij geloven dat je fietspositie erg veel kan bijdragen aan het voorkomen en het genezen van je blessures!

Een fietspositie meting met behulp van het guru bike fit systeem geeft je veel informatie over hoe er gefietst wordt.Door een betere fietspositie zal je de trapfrequentie/trapkracht beter kunnen benutten en blessures kunnen voorkomen.

De beste positie op je fiets

Tijdens de fietspositie analyse wordt gebruik gemaakt van het guru bike fit systeem. Met dit systeem kan de ideale fietspositie voor jou bepaald worden zodat je fiets ideaal ingesteld kan worden voor jou. 

Hoe zit je in elkaar?

Er wordt een lichamelijk onderzoek gedaan. Tijdens dit onderzoek gaan we op zoek naar de risicofactoren die blessures kunnen veroorzaken en meten we juist je kracht. Hieruit ontstaat een overzicht van sterktes en zwaktes. 

Onze specialist Jeroen van Geelen gaat je tijdens de afspraak verder helpen zo snel mogelijk weer fit op je fiets te zitten. 

Meer weten?

De mogelijkheden zijn groot, je kan met je eigen fiets kopen of een volledig nieuwe fiets laten bepalen via het fitsysteem. Wil je meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website van TRIPRO.