Om je wedstrijd zo goed mogelijk voor te bereiden is het aan te raden om meerdere inspanningstesten te doen. De reden hiervan is dat je hartslagzones veranderen als je je training goed doet. Voor zowel hardlopers, fietsen als triatleten hebben we pakketten beschikbaar. Deze pakketten zijn hieronder toegelicht. 

Toelichting verschillende testen

De pakketten bestaan uit verschillende testen. Deze testen hebben verschillende doelen geven je inzicht in hoe je op dat moment het beste kunt trainen.

Metabole efficiëntie inspanningstest 

Je start met een hartslagzone test (metabole efficiëntie inspanningstest) in deze eerste test bepalen we de zones van dat moment en zien we de limitaties voor je prestatie. Door vervolgens goed te trainen op deze limitaties zal dit verbeteren en zullen je zones significant veranderen binnen 10-12 weken. Dan doe je de tweede hartslagzone test. Dan zul je zien dat de limitaties zijn verbeterd en je prestatie al een stuk beter is. Met deze nieuwe zones ga je aan de slag met de voorbereiding richting je specifieke doelen.

Duursport test met lactaat meting

Deze test doe je aan het begin van je wedstrijd specifieke voorbereiding. Dat is ongeveer 12 weken voor je race. Met deze test bepalen we je maximal lactate steady state (MLSS). Op het punt van MLSS kan je op hoge intensiteit sporten voor langere tijd zonder dat er een ophoping van lactaat in je spieren plaats vindt. Door dit punt te bepalen kan je heel specifiek gaan trainen op de snelheid die je in de wedstrijd kan volhouden.

Ideaal te combineren met coaching

De testpakket zijn ideaal te combineren met hardloopbegeleiding op maat! We schrijven namelijk hardloopschema’s om je te helpen jouw doelen te behalen. Deze schema’s zijn op maat gemaakt en zullen helemaal worden ingericht op basis van je inspanningstesten.

Lees hier meer over de hardloopschema’s op maat.

Pakketten

Hardloop pakket

Het testpakket voor hardlopers
480
449
95
 • 2x hartslagzone testen (normaal 139.95 per test)
 • 1x Duursport test met lactaat meting
  (normaal 199.95 per test)
 • Meest professionele begeleiding in jouw sportdoelen

Fiets pakket

Het testpakket voor fietsers
480
449
95
 • 2x hartslagzone testen (normaal 139.95 per test)
 • 1x Duursport test met lactaat meting
  (normaal 199.95 per test)
 • Meest professionele begeleiding in jouw sportdoelen

Triatlon pakket

Het testpakket voor triatleten
680
599
95
 • 2x hartslagzone duotest (Normaal 199.95 per duotest)
 • 1x Duursport duotest met lactaat meting
  (normaal 279.95 per test)
 • Meest professionele begeleiding in jouw sportdoelen