Specialist in Hardloopblessures

Specialist in hardloopblessures

Specialist in hardloopblessures

Bij Running Solutions zijn we specialist in hardloopblessures. We zijn al een aantal jaren de enige praktijk in Nederland die zich alleen maar bezig houdt met hardloopblessures. Ja dat klopt, wij doen inderdaad niet anders dan hardlopers helpen.

Waarom specialiseren in hardloopblessures?

Veel hardlopers raken geblesseerd, zij moeten hierbij goed geholpen worden om de blessure op te lossen en/of in de toekomst te voorkomen. Specialiseren in een type blessure is heel belangrijk om de kwaliteit van de zorg te vergroten. Dit is de reden dat wij ons alleen maar bezig houden met de geblesseerde hardloper en triatleet. De kwaliteit van onze zorg is daardoor niet alleen hoger maar je bent ook sneller uitbehandeld.

Hoe werken wij met hardloopblessures?

Tijdens een hardloopblessure intake analyseren we alle factoren die van invloed kunnen zijn op jouw klachten. Dit houdt in dat wij niet alleen kijken naar de locatie van de klacht maar ook naar de rest van je lichaam. Hierdoor kunnen we je sterktes en zwaktes in kaart brengen. Daarnaast kijken we altijd naar hoe jij rent. De manier van lopen heeft namelijk in veel gevallen ook invloed op je blessure. Mogelijk kan je looppatroon de blessure onderhouden of zelfs veroorzaken.

Snel resultaat door specialisatie in hardloopblessures

Resultaat behalen is belangrijk. Jij moet zo snel mogelijk weer pijnvrij kunnen hardlopen. Gemiddeld doen wij dit in 4 behandelingen. Dit gemiddelde ligt zo laag omdat wij jou leren waardoor de blessure is ontstaan en wat jij zelf kan doen om dit te voorkomen. Je gaat dus vooral zelf aan de slag en hebt ons niet veel nodig.

Hulp nodig met je hardloopblessure?

Heb je hulp nodig bij je hardloopblessure? Neem dan contact op of boek hieronder direct een afspraak.