Blijvende oplossing voor je heupklachten

Veel hardlopers met heupklachten weten zich geen raad. Bij Running Solutions zijn wij gespecialiseerd in deze klachten. Heupklachten kunnen bij hardlopers zo beperkend zijn dat hardlopen niet meer lukt zonder pijn. Dit is niet nodig! Wij helpen je snel en effectief van je heupblessure af.

Wat moet je doen?

Blijven lopen

Bij heupblessures kan je in veel gevallen blijven lopen. Het is wel erg belangrijk goed te bepalen wat je wel en wat je nog niet kan doen. Soms is rust van lopen kort nodig om sneller te herstellen.

Juiste diagnose

Er zijn een aantal verschillende diagnoses die gesteld kunnen worden bij heup blessures.
Er zijn verschillende spieren en structuren hierop van invloed en de juiste diagnose is hierin enorm belangrijk.

Goede behandeling

Bij heupblessures zijn er een aantal duidelijke do's en don'ts. Het is van belang dat je met de juiste technieken behandeld wordt en dat je weet wat je zelf kunt doen om de klachten zo snel mogelijk beter te maken.

Wat doet Running Solutions anders?

Hardlopen gebeurt in de heupen, blessures in de heup moet je serieus nemen en adequaat behandelen.
Jorin Kamps
Specialist in hardloopblessures

Unieke behandelmogelijkheden

Jorin helpt je graag

Jorin Kamps is gespecialiseerd in het behandelen van geblesseerde hardlopers. Door het specialiseren in hardloopblessures komen er wekelijks veel mensen met heup blessures langs. Heupblessures zijn namelijk een typische hardloopblessure. 

Jorin heeft veel ervaring vanuit het werken met professionele hardlopers en kan deze kennis gebruiken om jou snel van je klachten af te helpen.

Maak een afspraak en los je heupblessure op.

Wil je duidelijkheid over je klachten? Opzoek naar een effectief plan voor je blessure? Boek dan meteen een intake je kan altijd binnen enkele dagen terecht zelfs op zaterdag.