Looplab in Hilversum

Het looplab van Running Solutions is gevestigd in Hilversum. Wij houden ons hier bezig met hardloopanalyses. Je kan een hardloopanalyse doen om je looptechniek te verbeteren, de oorzaak van je hardloopblessure achterhalen of om inzicht te krijgen in hoe je loopt.

Looplab met 5D analyse

Het looplab maakt gebruik van het 5D analyse systeem om je looppatroon in kaart te brengen. Hierdoor krijg je inzicht in wat voor type hardloper jij bent, waar je sterke en zwakke punten liggen en vervolgens krijg je op maat gemaakt advies om je looppatroon te verbeteren. Je kan 6 dagen per week terecht in het Running Solutions looplab in Hilversum.

Is het looplab wat voor jou?

Ben je hardloper? Dan is het zeker wat voor jou. Elke hardloper kan zijn of haar voordeel doen met een 5D hardloopanalyse.

Beginner

Een goed begin is het halve werk. Je leert niet alleen vanaf het begin je sterktes en zwaktes maar je krijg ook meteen aanknopingspunten om hieraan te gaan werken. Zo verlaag je de kans op blessures en kan je het plezier in lopen vergroten.

Gevorderde

Voor de gevorderde hardloper is een 5D loopanalyse ideaal om te zien wat je al goed doet en waar je in kan verbeteren. Dit zal je helpen je prestaties te verbeteren.

Topper?

Ben je al een super goede hardloper? Zelfs dan kan je met de 5D hardloopanalyse nieuwe inzichten krijgen. Je ziet namelijk je links/rechts verschillen in gewrichten, alle krachten die op je lichaam komen te staan en je krijgt een op maat gemaakt advies om dit te verbeteren. Dit kan op de kortere afstanden seconden schelen maar op de langere zelfs wel minuten.


Boek een hardloopanalyse

Wat meten we in het looplab?

We meten veel, hieronder zie je een aantal van de basis metingen die we doen. Naast deze metingen doen we een aantal metingen die specifiek zijn voor gewichtshoeken waarin we links en rechts met elkaar gaan vergelijken. Hierdoor krijg je een duidelijk inzicht in je looppatron.

Schoenadvies

Heb je moeite met het vinden van de juiste hardloopschoenen? Dan is de 5D analyse een uitkomst. Je kan namelijk verschillende schoenen met elkaar vergelijken en op basis van de data beslissen welke schoen scoort voor jou! Hiervoor hebben we een samenwerking gestart met Run2day Hilversum. Zij stellen schoenen beschikbaar om te testen om zo de juiste schoenkeuze te maken. Informeer bij ons voor meer informatie hierover.

Looplab centraal in Hilversum

Door onze centrale ligging in het land helpen we lopers uit alle regio’s maar met name:

  • Hardlopers uit Hilversum
  • Hardlopers uit Utrecht
  • Hardlopers uit Laren
  • Hardlopers uit Bussum
  • Hardlopers uit Baarn
  • Hardlopers uit Naarden
  • Hardlopers uit Blaricum
  • Hardlopers uit Huizen
  • Hardlopers uit Amersfoort
  • Hardlopers uit Soest