Hardloopblessure in je marathonvoorbereiding?

De voorjaarsmarathons komen er weer aan en dat betekent dat alle marathonlopers volop in training zijn. Bij het vele trainen voor de marathon is de kans op een blessure altijd aanwezig, je traint veel, maakt langere duurlopen dan normaal en hierdoor raakt je lijf vermoeid. Voorkom een hardloopblessure in je marathonvoorbereiding bij Running Solutions.

Bij Running Solutions zijn we gespecialiseerd in hardloopblessures, hierdoor kunnen we snel en effectief resultaat behalen. Zorg ervoor dat jouw blessure je de kans op je marathon niet afneemt en maak een afspraak!

  • Loop blessurevrij je marathon!
  • Snel en effectief behandeld
  • Ervaring met het behandelen van de wereldtop op de marathon!
  • Binnen 5 dagen een afspraak!

Niet geblesseerd? Kom preventief langs!

Als marathonloper weet jij hoe belangrijk het is om gezond aan de start te staan. Om blessures te voorkomen ben je bij Running Solutions op het juiste adres. Wij hebben namelijk alle kennis en kunde in huis om ervoor te zorgen dat je die marathon gaat uitlopen. Of je doel nou is een snelle tijd te lopen of om de marathon van je bucketlist af te strepen wij kunnen je helpen! Het is niet voor niets dat vele nationale en internationale toplopers je voorgingen.

Marathon lopers die u voor gingen

Tim: ”Met de ondersteuning van Running Solutions kon ik mijn pr op de marathon aanvallen”

Herman: ”Gelukkig kon ik de week voor mijn marathon nog terecht bij Running Solutions, ik had last van pijn in mijn voet en die was na 1 behandeling weg! Nu kon ik toch pijnvrij starten op de marathon.”