Snel van je hamstringblessure bij hardlopen af

Hamstringblessures bij hardlopers zijn erg vervelend en kunnen lang duren. Je kan de hamstringblessures verdelen in verschillende blessures in hiervoor is een goede diagnose nodig. Zo weet je zeker welke structuur is aangedaan en wat je hiermee moet doen om weer pijnvrij te kunnen hardlopen.

Wat moet je doen?

Rust roest

Bij een aantal diagnoses die onder de hamstringblessures vallen is rust niet de oplossing. Het is dus belangrijk om dit snel vast te stellen en meteen de juiste stappen te maken.

Juiste diagnose

Er zijn een aantal verschillende diagnoses die gesteld kunnen worden bij hamstringblessures. Het is van belang dat je de juiste diagnose krijgt omdat de aanpak per diagnose verschillend is.

Goede behandeling

Het is van belang dat je met de juiste technieken behandeld wordt en dat je weet wat je zelf kunt doen om de klachten zo snel mogelijk beter te maken.

Wat doet Running Solutions anders?

Bij hardlopers zijn hamstringblessures vaak door overbelasting met spier en pees schade tot gevolg. Dit moet je goed laten beoordelen om de juiste stappen te zetten.
Jorin Kamps
Specialist in hardloopblessures

Unieke behandelmogelijkheden

Jorin helpt je graag

Jorin Kamps is gespecialiseerd in het behandelen van geblesseerde hardlopers. Door het specialiseren in hardloopblessures komen er wekelijks veel mensen met hamstringblessures langs. Het is namelijk een typische hardloopblessure. 

Jorin heeft veel ervaring vanuit het werken met professionele hardlopers en kan deze kennis gebruiken om jou snel van je klachten af te helpen.

Maak een afspraak en los je hamstringblessure op

Wil je duidelijkheid over je hamstringblessure? Ben je opzoek naar een effectief plan voor je blessure? Boek dan meteen een intake je kan altijd binnen enkele dagen terecht, zelfs op zaterdag.