In dit krachttraining programma krijg je alle handvatten die je nodig hebt om je krachttraining te doen met de aquabag van Ultimate Instability. In 5 trainingen nemen we je mee in de oefeningen die jij kan doen om een snellere, sterkere en betere hardloper te worden.  De trainingen starten met de basis en vanuit daar bouwen we uit naar steeds complexer bewegen. Je zal aan het eind van het programma een stuk krachtiger zijn en meer controle hebben over je hardloophouding. Als je het programma hebt voltooid kan je uiteraard wel blijven trainen met de aquabag.

Introductie video over krachttraining voor hardlopers

Om dit krachtprogramma goed uit te voeren is het belangrijk dat je de basis van krachttraining voor hardlopers begrijpt. De belangrijkste valkuilen en misconcepties over krachttraining worden doorgenomen. In de introductie video gaan we in op de kennis die je nodig hebt om deze cursus tot een succes te maken. 

''Elke hardloper moet krachttraining doen. De manier waarop moet wel functioneel zijn voor het verbeteren van het hardlooppatroon.''

Jorin Kamps - Running Solutions

''Krachtraining voor hardlopers is hardlooptechniektraining onder weerstand.''

Benodigdheden voor de training

Voor de krachttrainingen is het belangrijk dat je in het bezit bent van een Aquabag. We raden je aan om de Aquabag van Ultimate Instability te kopen. Als je onderstaande button klikt kan je de Aquabag met 10% korting kopen.

Naast de Aquabag is het handig om een yoga matje te hebben. Zeker in het begin zullen we oefeningen doen waarbij je op je knieën moet zitten.