Blijvende oplossing voor je kniepijn bij hardlopen

Wekelijks komen er in de praktijk meerdere hardlopers met een knieblessure. Vaak duren de klachten lang en komen ze terug als je weer gaat hardlopen. Als je deze klachten goed aanpakt kan je snel weer pijnvrij hardlopen. 

Wat moet je doen?

Rust roest

Alleen rust helpt vaak onvoldoende. Dit komt omdat knieklachten komen door veel verschillende oorzaken. Als je na de rustperiode dan weer gaat hardlopen komen de klachten terug.

Juiste diagnose

Knieklachten bij hardlopers kunnen een aantal verschillende diagnoses opleveren. Het is belangrijk dat de juiste diagnose gesteld wordt zodat je snel het juiste plan kan beginnen.

Goede behandeling

Het is van belang dat je met de juiste technieken behandeld wordt en dat je weet wat je zelf kunt doen om de klachten zo snel mogelijk beter te maken.

Wat doet Running Solutions anders?

Knieklachten tijdens hardlopen zijn vervelend, gelukkig zien we in de praktijk dat bijna iedereen weer aan het hardlopen komt
Jorin Kamps
Specialist in hardloopblessures

Unieke behandelmogelijkheden

Jorin helpt je graag

Jorin Kamps is gespecialiseerd in het behandelen van geblesseerde hardlopers. Door het specialiseren in hardloopblessures komen er wekelijks veel mensen met knie blessures langs. Het is namelijk een typische hardloopblessure. 

Jorin heeft veel ervaring vanuit het werken met professionele hardlopers en kan deze kennis gebruiken om jou snel van je klachten af te helpen.

Maak een afspraak en los je knie blessure op

Wil je duidelijkheid over je klachten? Opzoek naar een effectief plan voor je blessure? Boek dan meteen een intake je kan altijd binnen enkele dagen terecht zelfs op zaterdag.