Wat doet running Solutions?

Running Solutions stelt een paramedische blessure diagnose, behandeld sportblessures, maakt oefen- en trainingsprogramma’s, helpt bij blessurepreventie en revalidatie.

Wat neem ik mee naar een behandeling?

Wees voorbereid op vragen over je blessure geschiedenis. Neem relevante resultaten van onderzoeken in het ziekenhuis mee zoals een MRI of Röntgenfoto.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandeling kan erg verschillen tussen verschillende mensen en klachten. Na een complete intake zal het behandelplan met u besproken worden.

Wat draag ik tijdens een behandeling?

Tijdens een intake/behandeling kan het voorkomen dat we je vragen je shirt of broek uit te trekken om de klacht goed te beoordelen. Zorg ervoor dat je comfortabel ondergoed draagt of een sportshort meeneemt.

Hoe maak je een afspraak?

Onze voorkeur gaat uit naar het online een afspraak boeken in onze agenda. Je kan ook contact opnemen via mail of bellen met (+31) 6 50630510.

Heb je een verwijzing van een arts nodig?

Nee, wij maken gebruik van de directe toegankelijkheid. Dit betekend dat er geen verwijzing nodig is. Mocht je een verwijzing hebben neem hem dan wel mee.

Een behandeltraject kan erg variëren per diagnose, de mate van klachten of beperkingen, je blessuregeschiedenis en andere factoren. We zullen gedurende het proces met je evalueren om jouw behandeldoelen te bereiken.

Wij zijn gespecialiseerd in hardloop gerelateerde blessures. Je kan hierbij denken aan klachten aan de onderrug, benen en voeten. Kijk voor meer informatie op de pagina hardlooptips. 

Running Solutions heeft geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Dit zorgt ervoor dat Running Solutions zonder restricties werkt. De kwaliteit van de behandeling kan zo gewaarborgd worden. Zo duurt een intake 90minuten en een behandeling 60minuten.

Running Solutions  heeft geen contracten met zorgverzekeraars. Het verschilt per verzekeraar en polis hoe hoog uw vergoeding zal zijn. Na een afspraak bij Running Solutions ontvangt je een factuur die bij de zorgverzekeraar kan worden ingeleverd. 

Voor het omboeken of afzeggen van een afspraak kan je mailen of bellen naar +31 6 50630510.

Stel ons een vraag

Staat je vraag er niet tussen? Stel hem dan gerust met onderstaand formulier of neem contact op door te bellen naar +31 6 50630510 

[contact-form-7 id=”7235″ title=”Got a Question”]intake