Snel van je shin splints af

Veel hardlopers krijgen met shin splints te maken. Als je dit krijgt moet je het goed laten behandelen. Je wilt namelijk voorkomen dat het een chronische klacht gaat worden. Wij helpen je zodat je snel weer pijnvrij kan hardlopen.

Wat moet je doen?

Thuis trainen

Veel scheenbeen blessures komen door fouten in je looppatroon of door spierzwaktes. Als je dit gaat trainen zal je beter worden.

Juiste diagnose

Bij shin splints is de juiste diagnose essentieel. Je kan deze klacht krijgen door de spieren, maar ook door bot problemen.

Goede behandeling

Het is van belang dat je met de juiste technieken behandeld wordt en dat je weet wat je zelf kunt doen om de klachten zo snel mogelijk beter te maken.

Wat doet Running Solutions anders?

Ook als je al jaren last hebt kan je van deze blessure afkomen. Je moet wel de juiste dingen doen.
Jorin Kamps
Specialist in hardloopblessures

Unieke behandelmogelijkheden

Jorin helpt je graag

Jorin Kamps is gespecialiseerd in het behandelen van geblesseerde hardlopers. Door het specialiseren in hardloopblessures komen er wekelijks veel hardlopers met shin splints langs. Het is namelijk een typische hardloopblessure. 

Jorin heeft veel ervaring vanuit het werken met professionele hardlopers en kan deze kennis gebruiken om jou snel van je klachten af te helpen.

Maak een afspraak en los je shin splints op.

Wil je duidelijkheid over je klachten? Opzoek naar een effectief plan voor je blessure? Boek dan meteen een intake je kan altijd binnen enkele dagen terecht zelfs op zaterdag.