Blijvende oplossing voor je achillespees klachten

Wekelijks komen er in de praktijk meerdere hardlopers met achillespees klachten. Vaak duren de klachten lang en komen ze terug als je weer gaat hardlopen. Dit is niet nodig en je kan weer pijnvrij hardlopen na achillespees klachten. 

Wat moet je doen?

Rust roest

Bij achillespeesklachten helpt rust niet. Het is juist erg belangrijk dat je de pees blijft gebruiken. Dit betekend dat je op zoek moet naar wat je wel kan doen om op deze manier zo snel mogelijk weer te kunnen hardlopen.

Juiste diagnose

Er zijn een aantal verschillende diagnoses die gesteld kunnen worden bij achillespees klachten. Het is van belang dat je de juiste diagnose krijgt omdat de aanpak per diagnose verschillend is.

Goede behandeling

Het is van belang dat je met de juiste technieken behandeld wordt en dat je weet wat je zelf kunt doen om de klachten zo snel mogelijk beter te maken.

Wat doet Running Solutions anders?

Gemiddeld hebben we maar 5 behandelingen nodig om jou van je achillespees klachten af te helpen.
Jorin Kamps
Specialist in hardloopblessures

Unieke behandelmogelijkheden

Jorin helpt je graag

Jorin Kamps is gespecialiseerd in het behandelen van geblesseerde hardlopers. Door het specialiseren in hardloopblessures komen er wekelijks veel mensen met achillespees klachten langs. Het is namelijk een typische hardloopblessure. 

Jorin heeft veel ervaring vanuit het werken met professionele hardlopers en kan deze kennis gebruiken om jou snel van je klachten af te helpen.

Maak een afspraak en los je achillespees klachten op

Wil je duidelijkheid over je klachten? Opzoek naar een effectief plan voor je blessure? Boek dan meteen een intake je kan altijd binnen enkele dagen terecht zelfs op zaterdag.