Ben jij een enthousiaste hardloper en wil je in de toekomst graag een marathon lopen? Of ben je een doorgewinterde marathon loper en ben je op zoek naar een ervaren coach? Met de marathon training van Running Solutions loop je zonder problemen iedere marathon uit!

Persoonlijke aanpak

Bij Running Solutions ben je verzekert van een persoonlijke aanpak. Zo zorgen wij er voor dat jouw trainingsschema helemaal is aangepast aan jouw niveau en persoonlijke doelen. Heb je bijvoorbeeld al eerder een marathon gelopen? Of heb je al ervaring met hardloop training? Dan nemen wij dit mee tijdens het opstellen van jouw trainingsprogramma. Ook tijdens de marathon training ben je verzekert van een persoonlijke aanpak. Zo krijg je tijdens de gehele trainingsperiode persoonlijke feedback via e-mail of WhatsApp. Hierdoor weet je altijd hoe je er voor staat en kunnen wij je altijd voorzien van gepast advies.

Voordelen van onze marathon training

Om een marathon te kunnen lopen heb je meer nodig dan een goede uitrusting en schoenen. Zo is het belangrijk om op een goede looptechniek te ontwikkelen. Running Solutions kan je hier bij helpen. Wij maken namelijk gebruik van diverse technieken om te zorgen dat jij je spieren en gewrichten op de juiste manier belast. Door jouw schema te baseren op je hartslag kan je op een evenwichtige manier trainen. Wanneer je gebruik maakt van onze gevarieerde en uitgebalanceerde marathon training loop je niet alleen minder kans op blessures maar zorg je ook voor een verbetering van je basis hardlooptempo. Hierdoor ben je beter in staat om je marathon op een goede tijd uit te lopen.

Aangepast schema

Wanneer je een druk leven hebt wil je natuurlijk kunnen trainen wanneer het jou uitkomt. Running Solutions biedt daarom flexibele schema’s die rekening houden met jouw levensritme en planning. Hierdoor kun je wanneer jij dat wilt gebruik maken van onze marathon training en heb je toch de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen.

Meer weten over onze marathon training?

Wil jij meer weten over onze marathon of hardloop training? Neem dan contact met ons op! Maak direct een afspraak via het contactformulier!