Wil je graag je coördinatie en looptechniek verbeteren? Met de hardlooptraining van Running Solutions vergroot je op eenvoudige wijze het plezier in hardlopen!

Individuele hardlooptraining

Goed hardlopen is een kunst. Bij Running Solutions geven we daarom hardlooptraining op maat. Tijdens deze hardlooptraining beantwoorden we niet alleen al je vragen maar gaan we ook in op klachten en problemen. Daarnaast nemen we de tijd om jouw loopstijl te observeren en geven we je praktische tips mee die je tijdens jouw hardloopsessies kunt toepassen. Deze training duurt, afhankelijk van de behoefte, 1 tot 2 uur.

Hardlooptraining voor een kleine groep

Ga je wel eens hardlopen met vrienden? Dan kan het leuk zijn om samen een hardloopsessie te doen. Met een kleine groepssessie van Running Solutions krijg je niet alleen waardevol advies maar voer je ook gezamenlijk verschillende oefeningen uit. Door deze professionele training heb je bovendien gelijk een goede basis voor toekomstige hardloopsessies en minder kans op eventuele blessures. Onze hardlooptrainingen zijn daarnaast ook geschikt als interactief teamuitje voor een klein bedrijf. Om het persoonlijk te houden geven wij deze trainingen aan groepen van maximaal vijf personen.

Clinics

Op zoek naar een sportief uitje voor jouw afdeling of team? Met een hardlooptraining voor groepen tot en met 40 personen van Running Solutions verbeter je de looptechniek en verhoog je het plezier in hardlopen. Wij geven namelijk concrete en duidelijke uitleg over de meest belangrijke punten van hardlopen waaronder beweging, techniek en coördinatie. Deze uitleg wordt tevens aangevuld met oefeningen die je helpen met het verbeteren van de looptechniek. Dit maakt de training zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden.

Meer weten over de hardlooptrainingen?

Wil je meer weten over een van de praktische hardlooptrainingen van Running Solutions? Bel 06 50 63 05 10 of vul snel en eenvoudig ons contactformulier in! De prijzen van de trainingen zijn afhankelijk van de groepsgrootte, tijdsduur en eisen van de boeker. Voor meer informatie kunt u een afspraak maken.

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true” tabindex=”49″]