Hardlooptrainer in Amsterdam

Op zoek naar specialisten die jou kunnen helpen bij het verbeteren van jouw looptechniek? Running Solutions beschikt over gespecialiseerde hardlooptrainers in Amsterdam met ervaring in het trainen en begeleiden van zowel beginnende als professionele hardlopers!

Professionele hardlooptraining in Amsterdam

Om goed te kunnen hardlopen heb je meer nodig dan alleen de juiste schoenen en kleding. Zo is het ook belangrijk om een goede loopstijl te ontwikkelen. Onze hardlooptrainers in Amsterdam kunnen je daarmee helpen! Zo geven wij je tijdens de hardlooptraining niet alleen antwoord op al je vragen rondom hardlopen maar gaan we ook in op eventuele klachten en problemen die je hebt ervaren tijdens of na eerdere hardloopsessies. Ook nemen wij de tijd om je loopstijl te analyseren. Zo kijken wij wat je kunt verbeteren en hoe je overbelasting kunt voorkomen. Daarnaast geven we je praktische tips die je gelijk toe kunt passen tijdens je volgende hardloopsessie. Een hardlooptraining door een van onze hardlooptrainers duurt afhankelijk van waar jij behoefte aan hebt 1 tot 2 uur.

Persoonlijk hardloopschema

Een van de andere facetten van hardlooptraining is het maken van een hardloopschema. Met behulp van een hardloopschema van een van onze hardlooptrainers in Amsterdam kun je niet alleen evenwichtiger trainen maar zorg je er ook voor dat jouw training op een gebalanceerde manier wordt opgebouwd. Zo verminder je de kans op blessures en kun je tegelijkertijd je basis hardloop tempo verbeteren. Tijdens het opstellen van jouw persoonlijke hardloopschema op maat kijken we onder andere naar je huidige hardloopniveau, trainingsgeschiedenis, persoonlijke doelen en eventuele wedstrijdgeschiedenis. Daarnaast houden we rekening met jouw persoonlijke levensritme en planning door een flexibel schema op te stellen. Zo kun je zelf bepalen op welke dagen je wilt trainen en is het mogelijk om op ieder moment om feedback te vragen via WhatsApp of e-mail.

Meer informatie over onze hardlooptrainingen?

Wil je meer weten over onze hardlooptrainingen die gegeven worden door gespecialiseerde hardlooptrainers in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier!