Persoonlijk hardloopschema halve marathon bij Running Solutions

Het lopen van een halve marathon is een zware taak en eist op fysiek gebied veel van je lichaam. Daarnaast is het belangrijk deze training op regelmatige basis uit te voeren om zo resultaat te kunnen behalen. Dit kunnen wij realiseren door middel van een gebalanceerd en effectief programma. Stapsgewijs helpen wij je bij het helpen van een halve marathon. Daarnaast richten wij het schema zo in dat je de training goed kunt combineren met alledaagse activiteiten. Sportmedisch centrum Running Solutions helpt je bij het aanhouden van een realistisch hardloopschema, waarbij blessures vermeden worden en het persoonlijke levensritme in balans blijft.

Effectief hardloopschema waar niets aan ontbreekt

Running Solutions bestaat uit een team van deskundige therapeuten en toegewijde coaches met ervaring uit de praktijk. Zij weten als geen ander hoe belangrijk een goed schema is en welke voordelen dit oplevert. Onze specialisten leren jouw persoonlijke situatie kennen, welke de basis vormt voor het gepersonaliseerde hardloopschema. Na ons schema een aantal weken doorlopen te hebben, zal je meteen verschil merken. Het schema wordt gemaakt op basis van jouw looptechniek, blessuregeschiedenis, werksituatie en andere beïnvloedende factoren. Zo benut je jouw volledige potentie en kun je al jouw hardloopdoelen behalen.

Voordelen gepersonaliseerd hardloopschema

Door de coaching van Running Solutions hoef jij alleen te denken aan hetgeen wat echt belangrijk is. Bij het hardlopen zet je je gedachten opzij en is hardlopen ook echt het enige wat je hoeft te doen. De rest nemen wij uit handen, welke de volgende voordelen oplevert:

  • Persoonlijk hardloopschema welke alleen jij kan lopen. Gebaseerd op eerder gelopen wedstrijden en tijden, trainingsgeschiedenis en persoonlijke doelen
  • Je coach voorziet jou van persoonlijke feedback via e-mail of WhatsApp, waarmee jij altijd een geactualiseerd schema volgt
  • Door een gebalanceerde opbouw die past bij jouw niveau wordt de kans op blessures verminderd
  • Het volgen van een schema leidt tot verbetering van je hardlooptempo en snellere tijden
  • Er wordt gebruik gemaakt van hartslagzones om zo een specifieke en evenwichtige training te kunnen bieden
  • Een flexibel schema waarin je zelf bepaalt op welke dagen je traint

Tenslotte is er de mogelijkheid een adviesgesprek aan te vragen. Hierbij wordt er een persoonlijke analyse gemaakt, die de kans op een blessure vermindert. Op basis van dit advies kan een persoonlijk schema worden gemaakt, die je helpt je volledig voor te bereiden op je halve marathon.

Kennis maken? Neem contact op!

Graag willen we jou leren kennen om zo een persoonlijk hardloopschema te maken. Vul ons contactformulier in of kom eens op bezoek bij een van onze vestigingen in Amsterdam! Of lees hier een aantal hardlooptips voor een marathon! Wij helpen je graag verder.