Hardloopschema Dam tot Damloop

Ben je van plan deel te nemen aan de Dam tot Damloop en wil jij die felbegeerde eerste plek weten te bemachtigen? Ongeacht welk doel is het voor iedere deelnemer van groot belang om zich goed voor te bereiden, om zo de conditie op peil te brengen. Daarom kan Running Solutions een hardloopschema voor de Dam tot Damloop maken om jou optimaal voor te bereiden. Aanvankelijk was het doel van deelnemers om de verbinding tussen Amsterdam en Zaandam te verbeteren. Dat deden zij door dit hardloopevenement te organiseren en aan de hand daarvan druk uit te voeren op de overheid. Het doel wat deelnemers tegenwoordig voor ogen hebben is om de loop tot een succesvol einde te brengen. Wij helpen je daar bij door een schema te maken waarbij we rekening houden met je fysieke gesteldheid en planning om zo je persoonlijke doelen te behalen!

Voordelen van een hardloopschema

Een hardloopschema bevat al het nodige om een hardloopevenement met succes uit te kunnen lopen. Menig hardloper onderschat het belang van een uitgedacht hardloopschema. Niet alleen weerhoudt dit hardlopers ervan om zich goed voor te bereiden, maar ook kunnen hardlopers als gevolg daarvan blessures oplopen. Een hardloopschema dat op basis van persoonlijke eigenschappen als fysieke conditie, lichaamsbouw en levenssituatie wordt gemaakt loodst je er met gemak doorheen. De voordelen van een hardloopschema Dam tot Damloop zijn onder meer:

  • Coaching op maat door middel van e-mail of WhatsApp;
  • Verminderde blessurekans door schema gericht op je huidige niveau;
  • Snellere tijden door gevarieerde trainingen te bieden;
  • Gebruik van hartslag om specifieker en evenwichtig te trainen;
  • Aanpasbaar op jouw planning.

Waar Running Solutions je bij kan helpen

Running Solutions werkt met een divers team van specialisten waarvan ieder uitblinkt op zijn eigen vakgebied. Door met specialisten op het gebied van hardlopen en fysieke conditie te werken beschikken wij over de nodige expertise om een hardloopschema Dam tot Damloop voor jou te maken. Iedereen is ergens begonnen, zo ook Running Solutions. In de jaren dat wij actief zijn hebben wij veel ervaring opgedaan en weten wij ons daardoor uitstekend in hardlopers te verplaatsen. Wij weten daarom als geen ander rekening te houden met factoren die van invloed zijn op je prestatievermogen.

Neem contact met ons op!

Bent u van plan deel te nemen aan het hardloopevenement? Dan is een hardloopschema Dam tot Damloop uitstekend geschikt om u optimaal voor te bereiden en het risico op blessures te verminderen. Wanneer u wenst contact met ons op te nemen kunt u dit doen door middel van het contactformulier. Graag zijn wij u van dienst!