Hardloopanalyse door Running Solutions

Minder kans op blessures en tevens een betere en efficiëntere loopstijl ontwikkelen? Het kan met behulp van een hardloopanalyse van Running Solutions!

Waarom iedereen een hardloopanalyse moet laten doen

Het is heel belangrijk om een hardloopanalyse te laten uitvoeren, of je nu een marathonloper, wedstrijdloper of beginner bent.  Doe je dit niet dan zal je sneller pijnklachten of blessures oplopen. Om dit te voorkomen is het goed om te leren hoe je het beste hard kan lopen. Wanneer je een hardloopanalyse uit laat voeren krijg je niet alleen inzicht in jouw manier van hardlopen, maar leer je gelijk wat je moet doen om efficiënter te kunnen gaan lopen. Daarnaast brengen wij ook je sterkte punten en verbeterpunten in kaart. Hierdoor voorkom je niet alleen overbelasting maar verklein je ook de kans op blessures.

Hardloopadvies op maat

Iedereen is anders. Daarom brengen wij jouw specifieke looppatroon in kaart met een korte video opname terwijl je op verschillende snelheden hardloopt. We geven bewust tijdens de analyse geen feedback omdat we willen dat je zo natuurlijk mogelijk loopt en we een adequaat beeld krijgen van de looptechniek. Na afloop geeft de trainer wel direct feedback op basis van zijn/haar eerste bevindingen. De grote waarde voor jou bevindt zich pas na de hardloopanalyse. We sturen we je een persoonlijk uitgewerkt advies met aandachtspunten en oefeningen waardoor je eenvoudig een eigen trainingsplan op kunt stellen.

Professionele begeleiding

Wanneer je een hardloopanalyse uit laat voeren bij Running Solutions ben je verzekerd van de beste begeleiding. Dat roepen we niet zomaar.

  1. De drijvende krachten achter Running Solutions hebben cumulief meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopsport;
  2. Paul Zwama heeft zijn kast vol hangen met Nationale medailles op verschillende afstanden, waaronder Nederlands marathon kampioen 2014;
  3. Jorin Kamps staat bekend als de hardloopblessure preventie en begeleiding specialist en werkt met de wereldtop op de marathon (Wilson Kipsang, Dennis Kimetto, Jake Robertson, Zane Robertson, Geoffrey Mutai, etc);
  4. Jouw analyse wordt uitvoerig onder de loep genomen door twee paar ogen alvorens jij middels enkele pagina’s wordt meegenomen in hun bevindingen en advies.

Daarom kun je bij Running Solutions niet alleen terecht voor een professionele hardloopanalyse, maar ook voor blessurebehandelingen, blessurepreventie, hardloopschema’s en hardlooptrainingen.

Meer informatie over de hardloopanalyse?

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van hardlopen? Of wil je graag meer informatie over de hardloopanalyse van Running Solutions? Neem dan gemakkelijk en snel contact met ons op via ons online contactformulier!