Achillespees pijn na hardlopen

Achillespees pijn na hardlopen is een vervelende klacht waar veel hardlopers mee te maken krijgen. Dit kan in veel gevallen zorgen voor langdurig blessureleed als er niet adequaat gehandeld wordt. Bij Running Solutions zien wij heel veel hardlopers met achillespees pijn. Gelukkig is deze blessure erg goed te behandelen en zijn onze klanten snel blessurevrij!

Snel van je achillespees pijn na hardlopen af!

Doordat wij bij Running Solutions alleen maar hardloopblessures behandelen weten we precies wat je wel en niet mag doen bij achillespees pijn na hardlopen. Tijdens een intake maken we een analyse van je hardlooppatroon, kijken we naar de oorzaak van je achillespees pijn en maken we direct een start met behandelen je achillespees klachten.

Na de intake weet je dus precies wat de oorzaak is van de blessure en wat je er zelf aan kan doen. Als je de oorzaak aanpakt krijg je ook een blijvend resultaat en zal je deze klachten niet snel opnieuw oplopen.

Running Solutions biedt ervaring vanuit de wereldtop

Running Solutions bestaat uit een veelzijdig team van professionals met ervaring vanuit de wereldtop. Ons doel is om iedereen volledig blessurevrij te laten hardlopen! Zelfs als je dacht dat je blessure nooit meer weg zou gaan. Wij gelopen dat iedereen pijnvrij kan hardlopen.

Unieke behandeling

Bij Running Solutions maken wij gebruik van een unieke behandelmethode om achillespees pijn sneller op te lossen. We gebruiken de technologie van Human Tecar, hierdoor kunnen we op het weefselniveau van de pees verbetering stimuleren om zo beter resultaat te behalen. Daarnaast pakken we de klachten bij de kernoorzaak aan waardoor je blijvend resultaat hebt.

Maak een afspraak!

Wil je graag van je achillespees pijn af? Boek dan een behandeling in onze online agenda. Heeft u vooraf vragen m.b.t. onze diensten? Dan verzoeken wij u graag om ons contactformulier in te vullen. Wij zullen uw contactverzoek dan z.s.m. van reactie voorzien. Wij staan graag voor u klaar!